top of page

Sun, Feb 26

|

Gaastmeer

SIT in Motion - meditation, movement & creativity practice

SIT in Motion brengt vreugde, levendigheid en bewustzijn en stimuleert je creatieve flow. Doe op zondag 26 februari mee aan deze 2,5 uur durende workshop.

Registration is closed
See other events
SIT in Motion - meditation, movement & creativity practice
SIT in Motion - meditation, movement & creativity practice

Time & Location

Feb 26, 2023, 2:30 PM – 5:00 PM GMT+1

Gaastmeer, Jan Jelles Hofstrjitte 23, 8611 JT Gaastmeer, Netherlands

About the event

In SIT in Motion word je begeleid om naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Door middel van begeleide dansimprovisatie-oefeningen leer je op een speelse manier beweging verkennen. Je wordt uitgenodigd om je lichaam de dans te laten leiden en de (controle van) geest te observeren. Deze training stelt je in staat om uit een esthetische vorm en in je Zijn te stappen. Deze beoefening vergroot je zelfbewustzijn. 

Sommige bewegingsopdrachten (en korte geleide meditaties) worden gestuurd vanuit specifieke energiecentra, zoals de wortelchakra, de hara, de zonnevlecht en de hartruimte. De workshop voorziet ook in creatieve opdrachten, bijvoorbeeld door onze innerlijke energie op abstracte wijze op papier te tekenen, te dansen wat we getekend hebben, dansen wat iemand anders getekend heeft... Allemaal om te stimuleren in het moment te zijn, te leren observeren, en bewust te worden van wat er binnen in ons beweegt en om het visueel te zien. Om te zien en gezien te worden. Om in aanwezigheid met jezelf te zitten. 

SIT in Motion brengt vreugde, levendigheid en bewustzijn door het stimuleren van een creatieve energiestroom.

Duur: 2,5 uur

Investering: €35 incl. materiaal 

Tickets

  • SIT in Motion Workshop

    Dit ticket geeft toegang tot de SIT in Motion Workshop op 26 februari 2023. Incl. materiaal.

    €35.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page