top of page

dom., 26 de fev.

|

Gaastmeer

SIT in Motion - prática de meditação, movimento e criatividade

SIT in Motion abre caminho, levendigheid e bewustzijn e estimula o fluxo criativo. Op zondag 26 februari mee aan deze 2,5 uur durende workshop.

As inscrições estão encerradas
Ver outros eventos
SIT in Motion - prática de meditação, movimento e criatividade
SIT in Motion - prática de meditação, movimento e criatividade

Horário e local

26 de fev. de 2023, 14:30 – 17:00 GMT+1

Gaastmeer, Jan Jelles Hofstrjitte 23, 8611 JT Gaastmeer, Holanda

Sobre o evento

Em SIT in Motion, a palavra je begeleid om naar de wijsheid van je lichaam te luisteren. Door middel van begeleide dansimprovisatie-oefeningen leer je op een spelse manier beweging verkennen. Je wordt uitgenodigd om je lichaam de dans te laten leiden en de (controle van) geest te observeren. Deze training stelt je in staat om uit een esthetische vorm en in je Zijn te stappen. Deze beoefening vergroot je zelfbewustzijn. 

Sommige bewegingsopdrachten (en korte geleide meditaties) worden gestuurd vanuit specifieke energiecentra, zoals of wortelchakra, de hara, de zonnevlecht en de hartruimte. De workshop voorziet também em creatieve opdrachten, bijvoorbeeld door onze innerlijke energia op abstracte wijze op papier te tekenen, te dansen wat we getekend hebben, dansen wat iemand anders getekend heeft... Allemaal om te stimuleren in het moment te zijn, te leren observeren , en bewust te worden van water binnen in ons beweegt en om het visueel te zien. Om te zien en gezien te worden. Om in aanwezigheid met jezelf te zitten. 

SIT in Motion abre uma sala de energia criativa.

Duração: 2,5 horas

Investir: €35 incl. materiaal 

Ingressos

  • Workshop SIT em Movimento

    Este ingresso é válido para o SIT in Motion Workshop em 26 de fevereiro de 2023. Incl. material.

    € 35,00
    Vendas encerradas

Total

€ 0,00

Compartilhe esse evento

bottom of page